Gezichtsbehandelingen

MEET & TREAT - 85,00 euro
Intake gesprek met huidanalysefoto, persoonlijk huidadvies en manuele verzorging.

 

CLASSIC THERAPY JULIETTE ARMAND - 95,00 euroHier gaan we nog een stap verder op gebied van huidverbetering. De huid wordt gepeeld met een zachte chemische peeling (tot 15%), aangepast aan de noden van jouw huid, met extra aandacht voor de gevoelige oogcontour.

 

MESOPEEL - 79,00 euro - 45 min. ( kuuradvies)
Een professioneel chemisch peeling-systeem op basis van organische zuren, gericht op het verjongen van de huid en het laten gloeien, licht en zacht maken. 
Kan gebruikt worden bij de behandeling van fijne lijntjes en rimpels, ongelijkmatig pigment, comedonen, verstopte  poriën, littekens, acné, rosacea, droge huid, vette huid. Deze behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd, in combinatie met aangepaste thuisverzorgingsproducten. Een kuur bestaat uit minstens 4 behandelingen om de 14 dagen, afhankelijk van de huidaandoening.

 

MESOTECH - 99,00 euro - 45 min.
Mirconeedling is een huidverbeterende techniek waarbij microperforaties gemaakt worden in de huid om actieve ingrediënten dieper en beter in de huid te brengen. De miniscule wondjes die gemaakt worden, stimuleren het natuurlijk herstelproces met als resultaat een betere celregeneratie, collageen- en elastineboost. Een vial met actieve ingrediënten wordt gebruikt voor verschillende huidissues: rimpels, grove en doffe huidstructuur, verwijdde poriën, acne littekens, slappe huid, wallen en donkere kringen, ... Deze behandeling wordt in kuurvorm geadviseerd, in combinatie met aangepaste thuisverzorgingsproducten. Een kuur bestaat uit minstens 4 behandelingen wekelijks, afhankelijk van de huidaandoening. Nadien is een onderhoudsbeurt eens per 2 maanden sterk aangeraden.


MESOPEEL en -TECH - 139,00 euro - 60 min
Bij de behandeling wordt steeds de thuisverzorging geadviseerd om de  gewenst resultaten te garanderen. Hier wordt een fruitzuurpeel (amandel- of salicylzuur) gecombineerd met een microneedling, afgestemd op jouw huid.

 

SKINBOOSTER CHRONOS/THAVMA - 125,00 euro - 75min

 

ENVIRON ESSENTIAL BEHANDELINGEN - 95,00/125,00 euro (afhankelijk aantal lagen).
De baanbrekende dual electro-sonic-technologie van Environ bepaalt de referentie voor professionele huidbehandelingen. Sonoforese op lage frequentie en pulserende iontoforese gecombineerd met de professionele huidverzorgingsproducten van Environ, helpen de huid meer te geven van wat ze nodig heeft op de plaatsen waar ze het nodig heeft. Dat maakt een echt en langdurig verschil voor je huid, voor het leven.

 

ENVIRON COOL PEEL® BEHANDELINGEN - 95,00/125,00 euro (afhankelijk aantal lagen). 
De unieke Cool Peel® Technologie van Environ is een niet-invasief, intelligent huidvernieuwingssysteem dat werd ontwikkeld door Dr. Des Fernandes om de huid veilig en efficient te verfijnen, vernieuwen en verhelderen. Geniet van een echt, blijvend verschil in je huid dankzij de prachtige wetenschap.