Permanente make-up

micro bladingPermanente make-up is een revolutionaire pigmentatiemethode waarmee hypoallergene pigmenten met een ultra dunne naald in de dermale laag van de huid worden aangebracht. Het doel van deze procedure is het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, het verhogen van zelfvertrouwen het zorgen voor een meer actieve levensstijl en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdbesparing voor uw klant.

Zowel vrouwen als mannen ervaren de voordelen van micropigmentatie om hun eigen natuurlijke schoonheid te verbeteren. Om praktische redenen kan permanente make-up vaak de enige oplossing zijn, bijvoorbeeld bij gevoelige ogen bij contact lenzen, een visuele handicap of trillende handen heeft.

Contra-indicaties: 

Bij deze uitzonderingen kan permanente make-up niet plaatsvinden: 


Waar moet u voor het pigmenteren rekening mee houden: 


Wat volgt na de pigmentatie…

Microblading

Wenkbrauwblading, ook wel beter bekend als Microblading, is de nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen. Met een manuele microblade worden er met pigment fijne hairstrokes in de huid getekend om zo de vorm van de wenkbrauw te perfectioneren.

De behandeling is milder dan wanneer er met een machine (reguliere PMU) gepigmenteerd wordt en geeft een natuurlijker resultaat.

De behandeling

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, volgt eerst een intake gesprek. In dit gesprek zullen wij u informatie over permanente make-up/microblading, de nazorg en eventuele risico's geven. Waarna u het toestemmingsformulier kunt invullen en ondertekenen.
De eerste stap is het bepalen van de vorm van de wenkbrauw om deze te perfectioneren. Hierbij wordt rekening gehouden met de morfologie van uw gelaat. Met een speciaal potlood wordt de kader van de wenkbrauw getekend.

Vervolgens kunt u dit model bekijken, bespreken en laten aanpassen totdat u helemaal tevreden bent met de (nieuwe) vorm.
Bij het microbladen wordt gebruikt gemaakt van een pigment dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.
De kleur van het pigment wordt afgesteld op uw huid en haartint.

Het pigmenteren van de haartjes duurt ongeveer een uur. Voor de totale behandeling wordt ongeveer 2 uur voorzien.
Na ongeveer een maand, doen we de nabehandeling.

Het pigment blijft, afhankelijk van uw huid, ongeveer 1 tot 2 jaar zichtbaar. De hairstrokes zullen langzaam aan vervagen en daarom wordt er geadviseerd na 1 jaar een nabehandeling te laten uitvoeren.

Wat zijn de voordelen van wenkbrauwblading?

 

 

Bijwerking tot 8 weken: gratis

Bijwerking tot 1 1/2 jaar: helft van de normale prijs

Bijwerking na 1 1/2 jaar de normale prijs